– STILLINGEN ER BESAT –

 

Nexus Advokater er et specialistkontor inden for entrepriseret og beskæftiger ca. 20 medarbejdere på vores kontor på Østerbro.

Vi har 3 teams, som består af 4-5 medarbejdere, herunder advokater, fuldmægtige og stipendiater, men vi mangler en kompetent leder til det ene team.

Teamlederfunktionen består blandt andet af faglig sparring og ressourcefordeling og forventes at have et overordnet overblik over teamet og ugentligt kan rapportere til ledelsen.

Vi arbejder med en struktur med ugentlige møder og intern rapportering for hver enkelt medarbejder med det formål at sikre den rigtige sagsfordeling i forhold til faglighed og arbejdsmængde.

Det er derfor vigtigt, at du er struktureret, ansvarsfuld og er dygtig til advokatgerningen. Du har erfaring fra et advokatkontor og har muligvis ledererfaring.

Stillingen kan evt. være en deltidsstilling, der er også mulighed for at arbejde hjemme i et vist omfang, idet dette dog skal kunne forenes med en teamlederrolle.

Medarbejderne opfordres til deltagelse i kurser i et omfang der er udover det obligatoriske efteruddannelseskrav, for at sikre udvikling og høj faglighed på vores kerneområde.

Vi har et uhøjtideligt arbejdsmiljø på kontoret, men sætter samtidig en ære i at udføre arbejde af høj kvalitet og fremstå professionelt over for vores klienter og samarbejdspartnere.

Ansøgning med CV og karakterudskrift (uden cpr.nr.) sendes til info@nexusadvokater.dk.

 Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte adv. Lars Hjuler Andersen på tlf. 70 227 237.