Nexus Advokater er et specialistkontor inden for entreprise, forsikring og fast ejendom og beskæftiger ca. 20 medarbejdere på vores kontor på Østerbro.

Vi søger en advokat med flere års advokaterfaring. Hvis du har beskæftiget dig med sager inden for vores specialistområde, vil det være en fordel, men vi vurderer også personlige kompetencer højt, så besidder du den rigtige personlighed, finder vi en løsning på det faglige ved hjælp af efteruddannelse og faglig sparring.

Det forventes at du er vant til at have selvstændig klientkontakt, arbejder struktureret, at du trives i et til tider travlt arbejdsmiljø, og at du i øvrigt har gode samarbejdsevner. 

Vi har et uhøjtideligt arbejdsmiljø på kontoret, men sætter også en ære i at udføre arbejde af høj kvalitet og fremstå professionelt over for vores klienter og samarbejdspartnere.

Vi opfordrer medarbejderne til deltagelse i kurser i et omfang der er langt udover det obligatoriske efteruddannelseskrav, for at sikre udvikling og høj faglighed på vores kerneområder.

Vi arbejder med en struktur med ugentlige møder og intern rapportering med det formål at sikre den rigtige sagsfordeling i forhold til faglighed og arbejdsmængde.

Der er mulighed for at arbejde hjemmefra i et vist omfang, vi ser dog gerne at den primære del af arbejdet udføres på kontoret, for at sikre det gode samarbejde med kollegaerne, herunder også faglig sparring.

Ansøgning med CV og karakterudskrift (uden cpr.nr.) mailes til info@nexusadvokater.dk

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte adv. Lars Hjuler Andersen på tlf. 70 227 237.