NEXUS Erhvervsadvokater

NEXUS Erhvervsadvokater kan tilbyde professionel bistand til alle erhvervsmæssige problemstillinger, og i teamet har vi stor erfaring med selskabsret, kommercielle kontrakter, IP-ret, erhvervslejeret, inkasso, køb og salg af virksomheder, retssagsbehandling samt generel erhvervsmæssig rådgivning.

Skarpe Erhvervsadvokater

Vores afdeling består af to dygtige  erhvervs advokater, der bidrager med hver sin erfaring og ekspertise, og i teamet er vi gode til at sparre og samarbejde med hinanden, således at du som klient opnår den bedste rådgivning. Det er vores første prioritet, og klienten er altid i fokus.

Professionel rådgivning

NEXUS Advokater er erhvervsadvokater der yder professionel juridisk rådgivning til virksomheder inden for erhvervsretten og det selskabsretlige område

Vores erhvervsadvokater yder løbende rådgivning til en række private og offentlige virksomheder. Rådgivningen ydes af vores to kyndige erhvervsadvokater med udgangspunkt i klienternes behov for et fagligt højt niveau og med forståelse for forretningsmæssige aspekter og individuelle forhold.

Kontakt

INDSEND EN HENVENDELSE TIL NEXUS ERHVERV

Klik på knappen og udfyld formularen, så kontakter vores erhvervsadvokater dig indenfor 1-2 arbejdsdage.
Kontakt

Vores dedikerede fagteam er: