OPDATERING 25/9 – STILLINGERNE ER BESAT

Nexus Advokater er et specialistkontor inden for entreprise, forsikring og fast ejendom og beskæftiger omkring 22 medarbejdere på vores kontor på Østerbro. Vi har et uhøjtideligt arbejdsmiljø på kontoret, men sætter samtidig en ære i at udføre arbejde af høj faglighed og kvalitet og fremstå professionelt over for vores klienter og samarbejdspartnere.

Vi søger lige nu dygtige studenter med interesse for entrepriseret. Både studenter der ikke er så langt i uddannelsen endnu, men som dog som minimum har været igennem det første år på jura, og studenter som har afsluttet bacheloruddannelsen, men som har minimum 1½ år tilbage af jura-uddannelsen inden tiltrædelse.

For begge stillinger forventer vi at du har gode karakterer, arbejder struktureret og er grundig og opfølgende, at du trives i et til tider travlt arbejdsmiljø, og at du i øvrigt har gode samarbejdsevner. Endeligt besidder du også gode skriftlige og mundtlige fremstillingsevner. Hvis du har erfaring fra et advokatkontor, vil det være en fordel, vi vægter dog også personlige kompetencer højt.

Om stillingen med mulighed for stipendiat kan yderligere oplyses, at vi har et ønske om at  rekruttere vores kommende fuldmægtige internt og med henblik på dette søger dygtige stud.jur.’er med interesse for entrepriseret på stipendiatordning med mulighed for legat til specialeskrivning. Du vil få forskelligartede opgaver i samarbejde med kontorets jurister, herunder bl.a. juridiske undersøgelser, udkast til breve og processkrifter samt udarbejdelse af notater. Undervejs i forløbet vil opgaverne udvikle sig fra de lidt mere rutineprægede opgaver til opgaver af fuldmægtigkarakter, og der foretages  løbende evalueringer.

Ansøgning med CV og karakterudskrift (uden fuldt cpr.nr.) mailes til info@nexusadvokater.dk.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte adv. Lars Hjuler Andersen på tlf. 70 227 237.