Nexus Advokater er et specialistkontor inden for entreprise, forsikring og fast ejendom og beskæftiger ca. 20 medarbejdere på vores kontor på Østerbro.

Vi har et ønske om  at rekruttere vores kommende fuldmægtige internt og søger med henblik på dette dygtige stud.jur. på stipendiatordning med mulighed for legat til specialeskrivning. 

Det forventes at du har afsluttet bacheloruddannelsen, har gode karakterer, arbejder struktureret og er grundig, at du trives i et til tider travlt arbejdsmiljø, og at du i øvrigt har gode samarbejdsevner. Endeligt besidder du også gode skriftlige og mundtlig fremstillingsevner, og du skal minimum have 1½ år tilbage af uddannelsen ved tiltrædelse.

Hvis du har erfaring fra et advokatkontor, vil det være en fordel, vi vægter dog også personlige kompetencer højt.

Du bliver tilknyttet et team som du kommer til at arbejde tæt sammen med, du vil komme til at bistå juristerne i teamet med forskelligartede opgaver, herunder bl.a. juridiske undersøgelser, udkast til breve og processkrifter samt udarbejdelse af notater. Undervejs i forløbet vil opgaverne udvikle sig fra de lidt mere rutineprægede opgaver til opgaver af fuldmægtigkarakter, og der foretages  løbende evalueringer.

Vi har et uhøjtideligt arbejdsmiljø på kontoret, men sætter samtidig en ære i at udføre arbejde af høj kvalitet og fremstå professionelt over for vores klienter og samarbejdspartnere

Ansøgning med CV og karakterudskrift (uden fuldt cpr.nr.) mailes til info@nexusadvokater.dk.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte adv. Lars Hjuler Andersen på tlf. 70 227 237.