Nexus Advokater søger to velformulerede og kreative jurastuderende til vores vidensafdeling

Som stud.jur. i Nexus Advokaters vidensafdeling, vil din funktion være tovholder for det ene ud af to juridiske ansvarsområder. Du skal primært udarbejde juridisk indhold til kontorets sociale medier, hjemmeside samt samarbejdspartnere. Arbejdsområdet er entreprise, udbud og forsikring.

Flair for det levende sprog

Du skal kunne omformulere det juridiske sprog, samt have mod på og flair for at se skæve og interessante vinkler på de juridiske emner, så det rammer vores målgruppe, som er parterne indenfor byggebranchen.

Som stud.jur. i Nexus Advokaters vidensafdeling får du mulighed for at fordybe dig i praktiske juridiske problemstillinger og dygtiggøre dig i den juridiske metode, hvilket er en stor fordel i samspillet med jurastudiet.

Arbejdstid og kvalifikationer

Den ugentlige arbejdstid er ca. 15 timer om ugen fordelt på to dage. I vidensafdelingen er der stor fleksibilitet, hvilket vil sige, at du selv vil have mulighed for at tilrettelægge dine ugentlige arbejdsdage fra semester til semester.

Du skal minimum have afsluttet 2. semester.

Send din motiverede ansøgning

Hvis jobbet har fanget din interesse, bedes du sende en kort ansøgning, vedlagt CV samt karakterudskrift mærket ‘Kreativ jurastuderende’ til koordinator Karin Aaes-Jørgensen via kaa@nexusadvokater.dk

Har du spørgsmål til stillingen, kontakt da advokat Lars Hjuler Andersen på mobil 40 51 00 75.