(+45) 70 227 237 info@nexusadvokater.dk

Nexus Advokater er et specialistkontor med byggeriet som speciale, og som beskæftiger ca. 20 medarbejdere på vores kontor på Østerbro.

Vi søger en advokat, gerne med flere års advokaterfaring. Erfaring med entreprise er et must. Vi sætter dog også personlige kompetencer højt, så har du mindre erfaring og besidder du den rigtige personlighed, finder vi en løsning på det faglige ved hjælp af efteruddannelse og faglig sparring.

Det forventes, at du er vant til at have selvstændig klientkontakt, arbejder ansvarligt og struktureret, at du trives i et til tider travlt arbejdsmiljø, og at du i øvrigt har gode samarbejdsevner.

Vi har et uhøjtideligt arbejdsmiljø på kontoret, men sætter også en ære i at udføre arbejde af høj kvalitet og fremstå professionelt over for vores klienter og samarbejdspartnere.

Vi har stærke holdninger til kvalitet og faglighed. Og endnu stærkere holdninger til at være en behagelig og sjov kollega.

Vi opfordrer medarbejderne til deltagelse i kurser i et omfang der er udover det obligatoriske efteruddannelseskrav, for at sikre udvikling og høj faglighed på vores kerneområde.

Vi er en meget fleksibel arbejdsplads med meget frie rammer.

Ansøgning med CV og karakterudskrift mailes til info@nexusadvokater.dk

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte adv. Simon Heising eller COO Tina Tesch Larsen.