(+45) 70 227 237 info@nexusadvokater.dk

Job & karriere

Hos Nexus Advokater lægger vi vægt på et arbejdsmiljø med højt til loftet. Det er vores overbevisning, at den enkelte medarbejders kompetencer vokser med ansvar og inspiration.

Advokatbranchen er under forandring i disse år, og vores klienter begynder at stille andre krav til os end tidligere, hvilket påvirker både de juridiske opgaver og forretningsdriften. Vi tror på, at denne udvikling fortsætter. Derfor udvikler vi fremtidens advokater, hvor faglighed og forretningsindsigt går hånd i hånd. Det betyder blandt andet, at vi lægger vægt på mere end juridiske kompetencer – både når vi ansætter nye medarbejdere og i den videre udvikling og uddannelse.

Nexus Advokater har et mål om at være et naturligt advokatvalg for erhvervslivet og private. Dette sker ikke ved blot at gøre tingene på samme måde som alle andre. Det kræver mod at gøre tingene anderledes – og det har vi.

Jobopslag

Send os en uforpligtende ansøgning

Hos Nexus Advokater er vi altid interesseret i dygtige mennesker. Du er meget velkommen til at sende os en uforpligtende ansøgning som naturligvis bliver behandlet fortroligt og sikkert.