(+45) 70 227 237 info@nexusadvokater.dk

Vil du være en del af Nexus Advokaters skarpe studenter-team? Vi søger stud.jur.’er med flair og interesse for skriftlig fremstilling, til vores dygtige og velfungerende studenterteam med opstart snarest.

Vi er specialister i entrepriseret
Vi er et højtspecialiseret advokatfirma indenfor entrepriseret. Vi beskæftiger pt. 22 medarbejdere, og vi gør meget for at være en god, ordentlig og fleksibel arbejdsplads med en flad struktur, hvor man er glad for at komme på arbejde og trives med både udfordringer og ansvarsområder.

Du får indgående erfaring med hverdagen som advokat
Opgaverne vil dels være i samarbejde med kontorets jurister, dels selvstændige opgaver, og nogle opgaver vil være et samarbejde studenterteamet i mellem. Dine arbejdsopgaver tilpasses, hvor langt du er på studiet og dit faglige niveau. Jo mere ansvar og ejerskab du tager, jo flere forskelligartede og selvstændige opgaver vil du få ansvaret for.

Hvis du synes faget obligationsret er spændende, så vil entrepriseret helt sikkert også være noget for dig.

Typiske arbejdsopgaver

  • Skriftlig fremstilling af domsreferater og kendelser inden for entrepriseret
  • Litteratur- og praksissøgning
  • Udarbejdelse af juriske skrivelser
    – eks. udkast til processkrifter, retshjælpsanmodninger, salærindstillinger mv.
  • Ad hoc-opgaver
  • Udvikling af kursusmateriale

Er du vores nye kollega?
Vores studentermedarbejdere arbejder typisk 10-20 timer om ugen, men der er mulighed for at tilpasse dine timer efter behov og skema.

Vi er fleksible med arbejdstid og hjemmearbejde i eksamensperioder og er også åbne overfor ønsker om udlandsophold.

Hvis du er interesseret i at blive en del af vores studenterteam, vil vi meget gerne høre fra dig hurtigst muligt, da vi afholder samtaler løbende.

Vi modtager gerne en ansøgning, CV, oversigt over valgfag og karakterer fra dig via mail til info@nexusadvokater.dk

Har du spørgsmål til stillingen eller Nexus Advokater, så er du velkommen til at kontakte COO Tina Tesch Larsen på mail ttl@nexusadvokater.dk eller tlf. 31 54 52 57 eller CMO Stefan Kristensen på skr@nexusadvokater.dk eller tlf. 28575882.

Du kan også se mere om Nexus Advokater på vores hjemmeside og LinkedIn.